İdris KARAKABAK - Okul Müdürü

1972 yılında Bartın´da doğdu. İlkokul öğrenimini Bartın´da, ortaokul ve lise öğrenimini Zonguldak İmam Hatip Lisesi´nde tamamladı. Lisans öğrenimini, Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İstatistik bölümünde yaptı. Daha sonra Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İlahiyat Ön Lisans programını tamamladı. Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme alanında Yüksel Lisans yaptı.

Mayıs 1997 yılında öğretmen olarak göreve başladı. 2005 yılında Müdür Yardımcısı olarak yöneticilik görevine başladı. Müdür yardımcılığı, kurucu müdürlük, müdür vekili, okul müdürlüğü olmak üzere on bir yıl okul yöneticiliği yaptı. 2015-2018 yılları ve 2019-2022 yılları arasıda olmak üzere  Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde 6 yıl Şube Müdürlüğü yaptı. 02 Temmuz 2019 tarihinde asaleten okul müdürü olarak okulumuzda göreve başlayan Müdürümüz, Şube Müdürlüğü görevinden ayrıldıktan sonra tekrar 31.08.2022 tarihinde okulumuzdaki görevine geri döndü. Halen okul müdürümüz olarak görevine devam etmektedir..