İhlas İlkokulu


Vizyon: •Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli, toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan bir birey olmalarını sağlamak, •Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen, güven, hoşgörü ve sevginin hâkim olduğu bir ortam oluşturmak, •Eğitim–öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, •Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, •Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güven aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, •Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak.

Misyon: Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Başarılar:

Saatler: 09:00 - 14:40
Isınma: Doğal gaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 2128754098

Belgegeçer - (212) 875 4098

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ihlasilkokul.meb.k12.tr

Adres - Marmara Mah. İhlas Cad. Selvi Sok. No.2 İhlas Marmara Evleri 1. Kısım Beylikdüzü/İSTANBUL

Öğretmen :43
Öğrenci :1143
Derslik :28
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2500
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Marmara Mah. Selvi Sokak No:2 Beylikdüzü İSTANBUL

Adres - Marmara Mah. İhlas Cad. Selvi Sok. No.2 İhlas Marmara Evleri 1. Kısım Beylikdüzü/İSTANBUL

Ulaşım Yakuplu, İstanbul´un Avrupa Yakası´nda bulunan Beylikdüzü ilçesine bağlı 10 mahalleden biridir. İlçenin batı kesimini boydan boya kaplayan mahallenin idari sınırlarına bakıldığında kuzeyinde Esenyurt ilçesine bağlı Haramidere ve Namık Kemal; kuzeydoğusunda yine Esenyurt ilçesine bağlı Saadetdere; batısında Barış; Kavaklı ve Marmara; doğusunda Avcılar ilçesine bağlı Cihangir ve Ambarlı mahalleleri; güneyinde ise Marmara Denizi bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Beylikdüzü ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 15 dk mesafededir. 2 numaralı minibüsler, 145A, 145, 76Y araçları okulumuzun bulunduğu konuma yolcu taşımaktadır.